vineri, 3 august 2012

Vizitati un Service Auto La un Interval Regulat


Sistemul de climatizare auto este foarte important, indiferent de sezon și de temperatura. Indiferent daca afara este canicula, sau este geros, este important ca sistemul de climatizare sa functioneze cum trebuie. Nu doar conducătorul auto beneficiază de buna functionare a acestuia, ci intreaga masina. In primul rand, climatizarea auto filtreaza aerul din mașină, curățându-l de bacterii. Evident, acest lucru este benefic pentru conducator si pentru ceilalti pasageri care se afla in masina. 



In al doilea rand, sistemul de climatizare auto, ajuta foarte mult motorul. Daca radiatorul auto,  și celelalte componente a sistemului de răcire și climatizare a mașinii funcționează la parametrii normali, atunci și motorul mașinii va funcționa cum trebuie. Daca motorul funcționează perfect, consumul de combustibil va fi normal. Daca climatizarea auto are defecțiuni, atunci întreaga funcționare a mașinii va suferi. De aceea, este important sa va asigurați ca sistemul de climatizare este în stare perfecta. Vizitați un service clima auto la intervale regulate de timp pentru a va asigura ca nu aveti probloeme cu climatizarea masinii. 

Sunt anumite indicii care ne dau de inteles ca sistemul de climatizare a masinii nu functioneaza cum trebuie. De exemplu daca sistemul de climatizare este zgomotos, acesta este un indiciu bun ca este nevoie de o interventie profesionista. De obicei, in acest caz cureaua compresorului este de vina. Sunt cazuri in care aerul nu se raceste destul de rapid, cea mai comuna cauza pentru acesta problema fiind o scapare de gaz. Aceasta problema necesita interventia rapida a unui service de radiatoare. O alta problema care necesita interventia unui expert, este o distributie necorespunzatoare a aerului in masina. De obicei, aceasta problema este cauzata de oscilatorul care propaga aerul.



Un service radiatoare excelent are posibilitatea de a proteja și prelungi viata sistemului de răcire a mașinii. Verificările regulate la un service profesionist sunt cel mai bun mod de a va proteja mașina. Radiatoare Oradea va oferă service de cea mai înaltă calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu